Maja Vučić – ‘Smijem se’

PR /
Pogledajte spot
Maja Vučić. Radili smo PR za singl „Smijem se“. Pjesma je ostvarila ulazak na službenu nacionalnu listu radijskih singlova HR TOP 40.
  • Klijent: Maja Vučić
  • Projekt: Maja Vučić PR za singl
  • Opis usluge: Odnosi s javnošću (PR)
3PMmedia – Music PR * Booking * Events

Maja Vučić.
‘Smijem se’

Radili smo PR za singl „Smijem se“ Maje Vučić. Pjesma je ostvarila ulazak na službenu nacionalnu listu radijskih singlova HR TOP 40.

 

Novi singl Maje Vučić “Smijem se” bilježi sve zapaženiji airplay, a potvrda tome je i njegov ovotjedni ulazak na službenu nacionalnu listu radijskih singlova HR TOP 40. Usporedno sa sve boljim prijemom pjesme, Maja je ovih dana u Zagrebu snimila videospot u kojem je dočarala sve ono o čemu pjeva, pritom ne skidajući osmijeh s lica. U tome su joj pomogle dvije male glumice, Lola i Gita, a njihovu zarazno dobru energiju kamerom je ovjekovječio redatelj Josip Matić, uz asistenciju Ivana Anića. Styling potpisuje eNVy room, a za make up se pobrinula Mihaela Dodić.

Večernji list


Maju Vučić ne treba posebno predstavljati, ali njenu novu pjesmu predstavljamo s velikim zadovoljstvom. Glazbenica s dugogodišnjom karijerom, višestruka dobitnica Porina, ali i uspješna psihologinja i UNICEF-ova Ambasadorica, snimila je pjesmu koju će pripadnice nježnijeg spola jako dobro razumjeti. Pjesma „Smijem se“ govori o svim onim ženama čija snaga nadahnjuje, motivira, o svakoj koja se ‘smije i kada drugi se ljute, govori i kada svi drugi šute’… Maja Vučić autorica je glazbe, za tekst je zaslužna Branka Delić, dok se za aranžman pobrinuo Dinko Janković. Producent je Predrag Martinjak P’Eggy, autor nekoliko velikih Massimovih hitova („Suze nam stale na put“, „Iz jednog pogleda“,…)


Radio Dalmacija