Placebo @ KC Cibona 2016.

Events Management /
Pogledajte spot
Placebo. Organizirali smo koncert engleskih alt-rockera Placebo u Ciboni. 10. studenog 2016. Zagrebački nastup bio jr u sklopu svjetske turneje kojom su proslavili 20 godina od izdavanja albuma prvijenca bio je i jedini nastup u regiji.
  • Klijent: Placebo
  • Projekt: Placebo @KK Cibona 2016.
  • Opis usluge: Event Management
3PMmedia – Music PR * Booking * Events

Placebo.
Event management / PR .

Organizirali smo koncert engleskih alt-rockera Placebo u Ciboni, 10. studenog 2016. Zagrebački nastup u sklopu svjetske turneje kojom su proslavili 20 godina od izdavanja albuma prvijenca bio je i jedini nastup u regiji.

Placebo je sinoć slavio rođendan u Zagrebu – bio je to najbolji tulum u gradu
Nije nepoznata stvar da se Placebo i Zagreb jako vole, a sinoćnji “rođendanski tulum” je to itekako potvrdio. Više od dva sata svirke tijekom kojih su se pojavile suze, uspomene, stari prijatelji, ali i neopisiva zabava oduševili su lijepo popunjenu dvoranu koja je upijala svaku riječ i svaki pokret genijalnog Briana Molka.
Ivana Ramić – index.hr

Sjajna proslava prvih 20 godina Placeba
Placebo je ovim spektaklom dokazao ne samo to da je i dalje itekako aktualan bend, već i da taj povremeno premekan i patetičan zvuk na studijskim izdanjima pada u zaborav kad je koncertni performans u pitanju. Naime, ova se ekipa uživo pretvara u posve drukčiju životinju, podsjećajući na kakav stadionski hard rock bend koji svojim himnama dovodi publiku do transa, istovremeno joj pružajući svoju ogoljenu dušu.
Tino Friščić – muzika.hr

Placebo u Zagrebu – što stariji, to bolji!
Nešto što se uistinu rijetko može doživjeti. A nije samo publika bila oduševljena, lica članova benda promijenila su izraze od početnog šoka, do smijeha i do očite zahvalnosti i divljenja i možda ih je upravo to potaknulo da sinoćnji koncert „odrade“ tako vrhunski kao što su to i napravili.
Molko je ponovno pokazao svoje frontmenske vještine uspostavljanja kontakta s publikom ispričavši nam anegdotu o svom prvom nastupu u Hrvatskoj, a sam je Zagreb prozvao paralelnim svemirom.
Marija Kancir – sound-report.com