Psihomodo pop

Booking / Events Management / PR /
Pogledajte spot
Psihomodo pop.Kao izvršni producenti sudjelovali smo u izdavanju albuma „Ćiribu Ćiriba“ za kojeg je bend ukupno osvojio pet Porina - 2014. godine u kategorijama Najbolji videobroj za pjesmu „Donna“ i Najbolju izvedbu grupe s vokalom, a 2015. godine Najbolji video broj „Bejbi“, Najbolji Rock Album i Album godine. Psihomodo Pop su 2014. osvojili i Story nagradu za comeback godine, kao i MTV Video Play nagradu za singl „Donna“ u kategoriji gold (više od 200 emitiranja).
  • Klijent: Psihomodo pop
  • Projekt: PMP - booking, event, management
  • Opis usluge: Booking, Management i Odnosi s javnošću (PR)
3PMmedia – Music PR * Booking * Events

Psihomodo pop.
Booking. Event Management. PR

Psihomodo Popu radimo menadžment i PR te smo kao izvršni producenti sudjelovali u izdavanju albuma „Ćiribu Ćiriba“ za kojeg je bend ukupno osvojio pet Porina – 2014. godine u kategorijama Najbolji videobroj za pjesmu „Donna“ i Najbolju izvedbu grupe s vokalom, a 2015. godine Najbolji video broj „Bejbi“, Najbolji Rock Album i Album godine. Psihomodo Pop su 2014. osvojili i Story nagradu za comeback godine, kao i MTV Video Play nagradu za singl „Donna“ u kategoriji gold (više od 200 emitiranja).

Psihomodo pop: Too Tough to Die
Cijeli album zvuči čvrsto i ujednačeno, pa se može reći da Psihomodo pop odavno nisu zvučali ovako kompaktno i svježe. Ovaj bi album stoga nakon svega mogao označiti početak novog poglavlja u njihovoj dugovječnoj karijeri. Pokazali su da su sposobni preživjeti usprkos svim mijenama na sceni, u glazbenoj industriji, te u ukusima publike, te su dogurali do faze kad ih se konačno počinje respektirati kao rijetke starosjedioce domaće rock scene koji još uvijek nisu rekli svoju zadnju riječ.
Mario Vukušić – muzika.hr (iz recenzije albuma Ćiribu Ćiriba)

PSIHOMODO POP Ćiribu Ćiriba
Psihomodo pop se može naravno i voljeti i kuditi – a njihova će vam diskografija dati razloga za oba suprotstavljena stava – no nitko im ne može oduzeti tvrdoglavu, gotovo dječju naivnu i zaigranu, vjeru u temeljne postulate rock and rolla. Koji je dobrim svojim dijelom bio i infantilno radostan i vraški zabavan. Baš kao i novi album Psihomoda.
Zlatko Gall – Slobodna Dalmacija

PSIHOMODO POP: Ćiribu Ćiriba (Dallas Records, 2014)
Nakon par odličnih albuma koji nisu imali adekvatne singlove koji bi ih progurali (Debakl, Plastic Fantastic) te jednog lošeg i bezidejnog albuma (Jeee jeee jeee), ovo je napokon punokrvni kvalitetni album sa zasad jednim evergreenom, a poslije možda i još, tko zna? Uzimajući u obzir odličnu izvođačku formu pokazanu na nedavno održanom koncertu u Domu Sportova, Psihići se ponovo vraćaju na vrh gdje im je i mjesto.
Tomislav – terapija.net