Whitesnake @ KC Cibona 2015.

Events Management /
Pogledajte spot
Whitesnake @ KK Cibona 2015. Organizirali smo koncert jednog od najvećih rock bendova svih vremena, britanskih hard’n’heavy bogova Whitesnake koji su nas 21. studenog 2015. posjetili u sklopu turneje “Purple”.
  • Klijent: Avalon produkcija
  • Projekt: Whitesnake - turneja 'Purple'
  • Opis usluge: Event Management i Odnosi s javnošću (PR)
3PMmedia – Music PR * Booking * Events

Whitensake.
Event management. PR.

Organizirali smo koncert jednog od najvećih rock bendova svih vremena, britanskih hard’n’heavy bogova Whitesnake koji su nas 21. studenog 2015. posjetili u sklopu turneje ‘Purple’.

Whitesnake u Ciboni – purpurno-bijeli koktel nostalgije
Nije lako imati 64 godine i biti na zgusnutoj turneji na kojoj svake večeri izlaziš kao pojam libida pred publiku velikog dobnog raspona koja želi upravo taj ‘kinky’ osjećaj rock koncerta. Davidu Coverdaleu to polazi rukom, što je i razlog tolike dugovječnosti Whitesnakea. Može taj libido biti na stereoidima i viagri, ili je možda lažan, ali stari Dave zna znanje u svakom detalju, čak i kad frajerski drekne usred koncerta i pita „Gdje je moje jebeno pivo?“, pa bilo ono i bezalkoholno.
Možda ne može vokalno potegnuti najviše lage kao prije 30-40 godina, ali zato ima špalir gitarsko-pjevačkog ‘mladog mesa’ kraj sebe koji besprijekorno odrađuje posao po pitanju preciznosti svirke, adrenalina i seksepila, iako je on naravno centralna figura s majicom čiji rasporak ukazuje da se brine o svojoj tjelesnoj građi. A tu je za bubnjevima i uvijek vjerni (godinu dana stariji od njega) Tommy Aldridge. Coverdale može ‘zaškripati’ u nekim trenucima, ali Aldridge je besprijekorna mašina. Koncert Whitesnakea, uvijek je i prilika vidjeti tog macana bonhamovske škole.
Zoran Stajčić – ravnododna.com

Whitesnake @ KC Dražen Petrović (Cibona), 21/11/2015
Unatoč svojim godinama, Coverdale se odlično kreće na stageu i animira publiku u svakom kutku dvorane. I dalje orgija sa stalkom za mikrofon izvodeći raznorazne akrobacije. S tim da je u početku jako dobro izvodio svaku dionicu. Zapravo, odlično.
Koncertna pozicija me nije spriječila da uknjižim još jednu trzalicu u svoju kolekciju.
Veda – terapija.net

WHITESNAKE + THE DEAD DAISIES – Zagreb, KC D. Petrović (Cibona) – 21.11.2015.
Najemotivniji momenti nastupa (izvrsno primljeni klasici „Ain’t No Love in the Heart of the City“ – uz uistinu dojmljiv sing-along pri refrenu – i „Mistreated“, Rebove i Joelove efektne i dopadljive solo dionice, spektakularne Tommyjeve eskapade koje su nadošle kao intermezzo unutar izvrsne „You Fool No One“), podsjetili su na razloge zbog kojih je Whitesnake i stekao status kakav uživa danas.
Zvonimir Lucić – perun.hr