Osjećaj da je vrijeme da izađe na pozornicu najveće dvorane u zemlji Vannu prati već neko vrijeme

10 listopada, 2021 by 3pmmedia
VANNA - koncert u ZG Areni

Pjevačica Vanna najavila je koncert u Areni Zagreb, u organizaciji narodnog, koji će biti kruna njezine velike karijere i dar brojnoj vjernoj publici. Koncert će se održati 5. veljače 2022. godine.

“Od ove informacije ne spavam već mjesecima”, rekla je Vanna u eteru Narodnog, koji je ujedno i organizator koncerta. “Nadam se da ćemo 5. veljače 2022. svi biti veseli, rasterećeni, a da će show biti super, to garantiram!”, izjavila je.

“30 godina je stvarno puno. Potrudit ću se da sve bude zastupljeno, sve zbog čega me ljudi vole ili vole pjesme koje sam pjevala i pjevam, da napravimo široki zahvat. Ipak sam prvi put u Areni, tako da je fer da nudim sve najbolje od sebe”, rekla je Vanna. Koncert života već je velikim dijelom isplanirala, ali detalje još nije željela otkriti.

Ulaznice za koncert glazbene dive, koji smo predugo čekali, već su u prodaji. Mogu se nabaviti putem sustava Eventim, a iduća dva tjedna early bird karte bit će dostupne po promotivnoj cijeni.

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH, uz obvezno predočenje digitalne COVID potvrde ili važećeg negativnog testa. Uz ulaznicu i digitalnu COVID potvrdu, na ulazu će biti potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

Karte u sustavu EVENTIM

Vanna @ Zagreb Arena, 05.2.2022.

Osigurajte svoju kartu na vrijeme – kupite preko sustava EVENTIM.